400 עצים חדשים בעתניאל

שתפו:

במפגן נוגע ללב של תמיכה ומחויבות, אם תרצו תרמה לאחרונה 400 עצים ומערכות השקיה. השתילה נערכה במקומות משמעותיים בתוך עתניאל, ובראשם מצפה הכוכבים וגן האירועים, לזכרה של דפנה מאיר.

לתרומה הנדיבה הזו שמטרתה לחזק את האחיזה היהודית בשטח ולבנות את ארץ ישראל, יש משמעות מיוחדת לזכרם של מיקי ושלומי מרק. העצים הללו, יותר מסתם סמל, הם מייצגים הקדשה משותפת לארץ ולאנשיה.

עם כל עץ נטוע מתחזקת המחויבות של עתניאל לשמר את מהות המורשת שלהם. זהו מעשה שלא רק מעשיר את האדמה אלא גם מטפח תקווה, חוסן ותחושת מטרה מחודשת בקהילה העומדת כעדות לכוח המתמשך של אחדות וזיכרון.

שתפו:

פרסומים אחרונים:

נטיעות לכבוד ט"ו בשבט

לזכרו של רס"ן אור-יוסף (אורוש) רן הי"ד ביישוב מצפה יאיר בשעה 13:00 נפגשים בכניסה ליישוב

פרויקטים אחרונים:

ח"כ פוגל, אל תיכנע לייעוץ המשפטי

כרגיל, הייעוץ המשפטי לכנסת מנסה לרוקן עוד חוק מתוכן. הם מנהלים מלחמת חורמה לרוקן את חוק סגירת ערוץ הטרור אל ג'זירה מתוכן. הם הכניסו סעיף

עוצרים את ההסתה של האנרכיסטים

בזכות התלונה שלנו, המסיתה המרצה יולנדה יבור נעצרה והיא נחקרת. בזכות המאבק שלנו, האנרכיסט האלים דן אהרונסון הועמד לדין והוגש נגדו כתב אישום. אחרי שנים

סרטונים:

חדשות ועדכונים

אירועים קרובים