בג"ץ לצד המחבלים?! הגיע הזמן לראות מי באמת קובע כאן

בזמן שעם ישראל קובר את גיבוריו – בג"ץ דן בעתירת שמאל קיצוני לשיפור תנאי מחבלים. הציבור מוזמן לראות במו עיניו.

שתפו:

בג"ץ נגד ישראל

שוב פעם, בזמן מלחמה – בג"ץ קיבל לידיו עתירה על תנאי המחבלים בכלא.

בעת שמדינת ישראל נלחמת מלחמת קיום, וציבור שלם קובר את בניו הגיבורים שנפלו בהגנה על המדינה – ארגוני שמאל קיצוני, הממומנים בכסף של ממשלות זרות, עותרים לבג"ץ בדרישה לשפר את תנאי הכליאה של מחבלים.

ושוב – בג"ץ בוחר צד.
ושוב – בית המשפט "מעמיד את עצמו לרשות העותרים" אותם ארגוני חתרנות קיצוניים, הפועלים לשנות את תפיסת הביטחון ואת ערכי היסוד של החברה הישראלית.

אנחנו קוראים לציבור להגיע ולראות בעצמו את הפרצופים שמאחורי העתירות – ואת השופטים שבוחרים פעם אחר פעם את הצד הלא נכון של ההיסטוריה.

יום שלישי, 17.06, בשעה 14:30 – אולם ג’.

שתפו:

פרסומים אחרונים:

פרויקטים אחרונים:

ח"כ פוגל, אל תיכנע לייעוץ המשפטי

כרגיל, הייעוץ המשפטי לכנסת מנסה לרוקן עוד חוק מתוכן. הם מנהלים מלחמת חורמה לרוקן את חוק סגירת ערוץ הטרור אל ג'זירה מתוכן. הם הכניסו סעיף

עוצרים את ההסתה של האנרכיסטים

בזכות התלונה שלנו, המסיתה המרצה יולנדה יבור נעצרה והיא נחקרת. בזכות המאבק שלנו, האנרכיסט האלים דן אהרונסון הועמד לדין והוגש נגדו כתב אישום. אחרי שנים

סרטונים:

חדשות ועדכונים

אירועים קרובים