בכנסת ישראל: כך אנחנו מכשירים את דור המשפיעים הבא

במסגרת הקורס הפרלמנטרי שלנו בכנסת, קיימנו שיעור לובינג מיוחד המשתתפים למדו איך שוברים מיתוסים, ופועלים נכון בכנסת

שתפו:

היום קיימנו במסגרת הקורס הפרלמנטרי שלנו שיעור מיוחד בכנסת ישראל, עם מבשרת נבו – שנבחרה לאחת מ־45 הנשים המשפיעות במגזר הדתי-לאומי.

במהלך השיעור נכנסנו לעומק אחד התחומים המשמעותיים ביותר בזירה הציבורית – לובינג. למדנו מה זה באמת לובינג, איך הוא פועל בתוך הכנסת, ואיך משתמשים בו ככלי ציבורי אפקטיבי לקידום ערכים, חקיקה ורעיונות ציוניים.

עסקנו גם בניפוץ המיתוסים סביב המקצוע. לובינג הוא לא מילה גסה – אלא כלי לגיטימי בדמוקרטיה. כשפועלים ביושרה ובמקצועיות, הוא מאפשר להשפיע באמת על תהליכי קבלת ההחלטות ולהביא את קול הציבור למסדרונות השלטון.

הקורס הפרלמנטרי שלנו נועד בדיוק בשביל זה – להכשיר דור צעיר של פעילים ומנהיגים ציוניים, שמכירים את המערכת מבפנים ויודעים לפעול בה בצורה חכמה, ערכית ואפקטיבית.

רוצים להצטרף למחזור הבא ולהשפיע באמת?
הבטיחו את מקומכם כאן >>
https://imti.org.il/79127/

שתפו:

5 1 הצבעה
דירוג המאמר
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 תגובות
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות

פרסומים אחרונים:

דרוש/ה רכז/ת שטח לתנועת אם תרצו

רוצה להיות אושיית רשת משפיעה? אוהב/ת מצלמה ורשתות חברתיות? אכפת לך ממדינת ישראל, ולא מפחד/ת להביע את דעתך? *בוא/י להיות רכז/ת השטח של אם תרצו!*

מפלסטיניזם – לציונות ערבית

הרצאה נוספת ברצף ההרצאות של ׳אם תרצו׳, עם הרצאה מרתקת! של: ד״ר עינת וילף, על ציונות, ערבים וחזון. עתיד מדיניות החוץ והביטחון של מדינת ישראל!

פרויקטים אחרונים:

שומרים על טוהר הבחירות

בואו להיות מפקחים בקלפי יחד נוודא שהקול הציוני נספר. ב19.08 נפתחת ההרשמה לתפקיד מפקחי טוהר הבחירות. חייבים אתכם שם. הרשמו כאן בטופס שנעדכן אתכם מיד

סרטונים:

חדשות ועדכונים

0
נשמח לתגובה שלך.x