הנתונים נטענים…

פעילי "אם תרצו" מצדיעים לדוגו: "צמיחתו של העם היהודי אפשרית רק בארץ שנועדה לנו".

למרות החשיפות התקשורתיות והעובדות בשטח, ברוב המקרים, הזיופים עברו מתחת לשיח הציבורי ומרבית העדויות כמעט ולא נחקרו במשטרה ובוודאי לא הוגשו כתבי אישום נגד הזייפנים.

שתפו:

פעילי תנועת "אם תרצו" השתתפו היום (ב') במסגרת "מבצע דוגו" ורכשו מנות פלאפל לעשרות חיילי צה"ל המשרתים בכל רחבי הארץ.

הפעילות, בהשראת סיפורו האישי של שורד השואה דוד "דוגו" לייטנר, ששרד את צעדות המוות, עלה לישראל, מציין מידי שנה את נצחונו האישי ואת נצחון העם על ידי אכילה מרובה של פלאפל, אותו הוא מזהה עם סיפוריה של אימו על ארץ-ישראל. סיפורו האישי של דוגו לצד פעולת הנחלת זכרון השואה לצד הבאת האהבה לישראל הם שהניעו את פעילי התנועה לקחת חלק מוביל בקידום "המבצע" ברחבי הארץ.

דידי אביגד, רכז התנועה באוניברסיטת אריאל אמר כי: "מבצע מהסוג הזה במיוחד בתקופת הקורונה מקרב את כל הדורות לנושא זיכרון השואה על ידי ביצוע פעולה בסיסית שמסמלת ניצחון גדול. המטרה הכי חשובה בימינו היא לקחת את הזיכרונות מניצולי השואה האחרונים ולהשריש אותם לדורות הבאים. אנו דור המעבר שעוד זכה לשמוע עדות מניצולים ויש לנו אחריות רבה על עיצוב זיכרון השואה לדורות הבאים".

דוד קוזלבסקי רכז התנועה באוניברסיטה העברית הוסיף כי: "מבצע דוגו הוא חגיגה של שפע, של חיים חדשים ושל חזרה של עם היהודי לארצו. אמנם זה לא חג דתי אבל הוא בעל משמעות רבה לעם ולארץ ישראל. חשוב לנו להמשיך את המעגל של דוגו ולהזכיר לדורות החדשים שצמיחתו של העם היהודי אפשרית רק בארץ שנועדה לנו".

שתפו:

0 0 הצבעות
דירוג המאמר
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 תגובות
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות

פרסומים אחרונים:

פרויקטים אחרונים:

האלוף זיני העם איתך!

זה לא חקירה, זה רדיפה! הצטרפו לעצומת התמיכה באלוף זיני ראש השב"כ לא להיכנע ללחצים. האלוף זיני העם איתך!

אחים לנשק

אחים לנשק מדברים על בגידה מבפנים?! הם הראשונים שחייבים לחקור אותם! בשבועות האחרונים אחים לנשק ממלאים את הארץ בשלטים על בגידה מבפנים. אותו ארגון שהוביל

כפר סטודנטים – בראשית

כולנו עדים למהלכים האגרסיביים שמובילה האליטה הישנה במערכת המשפט, בתרבות, בתקשורת, בצבא ובאקדמיה. כנסים על ״מות הדמוקרטיה״, פרשת הפצ״ריה שנחשפה במלוא כיעורה, ניגודי העניינים של

אין מקום לפוליטיקה בצה"ל!

מפקד חיל האוויר החליט להחזיר לשירות מילואים את הטייסים שקראו להפסקת המלחמה. זו החלטה אומללה ואנו קוראים לרמטכ"ל ולשר הביטחון להבהיר: את כל המאיימים, כל

סרטונים:

חדשות ועדכונים

אירועים קרובים

0
נשמח לתגובה שלך.x