הנתונים נטענים…

פעילי אם תרצו מול ביתו של השופט סולברג באלון שבות: “אל תצביע בעד מינוי השופט יצחק עמית לנשיאות העליון”

שתפו:


פעילי תנועת “אם תרצו”, הנאבקת נגד מינויו של השופט יצחק עמית לנשיאות העליון, הגיעו הבוקר למשמרת מחאה מול ביתו של השופט נועם סולברג באלון שבות.

הפעילים קראו לשופט סולברג, חבר הועדה לבחירת שופטים, לא לתת את קולו ולא להצביע בעד מינוי השופט עמית לנשיאות העליון. הפעילים הזכירו לשופט סולברג את דבריו באחד מפסקי דינו: “אין לפטור את הגורמים השונים במערכת המשפט מעשיית בדק בית”.

מנכ”ל תנועת אם תרצו, מתן ג’רפי: “אנו קוראים לשופט סולברג להקשיב לרחשי הציבור ולא למנות את השופט עמית לנשיאות העליון. אותו שופט, יצחק עמית, אמר לנציגי ארגוני השמאל הקיצוני שדלת בית המשפט פתוחה בפניהם. השופט סולברג, אנו יודעים שהבטן שלך מתהפכת כשאתה שומע על כל פרשיות ניגוד העניינים. יש לך מוסר ויש לך ערכים, תעשה את הדבר הנכון!”

שתפו:

0 0 הצבעות
דירוג המאמר
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 תגובות
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות

פרסומים אחרונים:

פרויקטים אחרונים:

פרויקט הדגל הלאומי מניפים ריבונות!

מניפים ריבונות! הצטרפו עכשיו לפרויקט הדגל הלאומי חברים יקרים, בשבועות האחרונים אנחנו עושים היסטוריה ביהודה, שומרון ובנימין. במקום שהיהודים יפחדו לנסוע בכבישים, אנחנו זוקפים קומה

תורמים קמחא דפסחא עבור ציוד לחיילים

הלוחמים שומרים עלינו – אנחנו דואגים להם לציוד! חברים יקרים, בשבועות האחרונים לוחמים רבים גויסו למילואים כולל כמה מצוות התנועה. אנו מקבלים פניות רבות מהשטח

אל תתנו לבג"ץ לסתום לכם את הפה

חברים יקרים, בג"ץ מנסה להשתיק את עם ישראל ואנחנו צריכים אתכם! שופטי בג"ץ קיבלו החלטה הזויה לא להכניס קהל לדיונים ע"פ שיקול דעתם. החלטה מופקרת

סרטונים:

חדשות ועדכונים

0
נשמח לתגובה שלך.x