הנתונים נטענים…

האב השכול לנציגי האוניברסיטאות: ‏"איך יכול להיות שבשעת מלחמה מישהו ובמיוחד סטודנט מרים דגל של האויב?"

שתפו:

סערה בועדת החינוך: האב השכול לנציגי האוניברסיטאות: ‏"איך יכול להיות שבשעת מלחמה מישהו ובמיוחד סטודנט מרים דגל של האויב?"

אתמול התקיים דיון בוועדת החינוך בנושא החוק להרחקת תומכי טרור מהאקדמיה, כולל סגירת תאים המסיתים לטרור. את החוק יזמה ח"כ לימור סון הר מלך בשיתוף עם האגף המשפטי בתנועת "אם תרצו".

במהלך הדיון טענו נציגי המל"ג והאוניברסיטאות כי החקיקה המוצעת תפגע בחופש הביטוי, וכי אין צורך בחוק משום שמדובר בעבירה פלילית שבה מטפלת המשטרה.

איציק בונצל, אביו של סמ"ר עמית בונצל הי"ד, לוחם ומפקד בסיירת צנחנים שנפל בקרב בסג'עייה, זעם על נציגי האוניברסיטאות ואמר: ‏"איך יכול להיות שבשעת מלחמה מישהו ובמיוחד סטודנט מרים דגל של האויב? נציגי האוניברסיטאות שיושבים פה וצחקקו מקודם, אתם לא מתביישים?"

רס"ן במיל. שי רוזנגרטן, סיו"ר אם תרצו וסטודנט באוניברסיטת תל אביב, אמר בדיון כי ישנן עבירות פליליות נוספות שעליהן האוניברסיטה מענישה גם בתקנון ברמה המשמעתית. למעט אוניברסיטת אריאל, בכל האוניברסיטאות לא אוסרים בתקנון על תמיכה בטרור, אמר, אך כן אוסרים על הטרדה מינית, השחתת רכוש, פגיעה בשמה הטוב של האוניברסיטה, הפרעות בשיעורים ובספריה ועוד.

שי רוזנגרטן טען כי: "מצד אחד האוניברסיטאות אומרות שזה עניין למשטרה, מצד שני הן כן רושמות בתקנון שלל עבירות פליליות שיש להן גם עונש משמעתי בתקנון. לא יכול להיות שדווקא תמיכה בטרור לא תופיע בתקנון. החוק לא היה נולד אם האוניברסיטאות היו פועלות בנושא! רק לפני מספר שבועות במסגרת הפגנה באוניברסיטה העברית, קראו סטודנטים לאינתיפאדה ולנקמה, ללא שום התערבות של המוסד! חייבים לשים לזה סוף".

שתפו:

0 0 הצבעות
דירוג המאמר
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 תגובות
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות

פרסומים אחרונים:

פרויקטים אחרונים:

פרויקט הדגל הלאומי מניפים ריבונות!

מניפים ריבונות! הצטרפו עכשיו לפרויקט הדגל הלאומי חברים יקרים, בשבועות האחרונים אנחנו עושים היסטוריה ביהודה, שומרון ובנימין. במקום שהיהודים יפחדו לנסוע בכבישים, אנחנו זוקפים קומה

האלוף זיני העם איתך!

זה לא חקירה, זה רדיפה! הצטרפו לעצומת התמיכה באלוף זיני ראש השב"כ לא להיכנע ללחצים. האלוף זיני העם איתך!

אחים לנשק

אחים לנשק מדברים על בגידה מבפנים?! הם הראשונים שחייבים לחקור אותם! בשבועות האחרונים אחים לנשק ממלאים את הארץ בשלטים על בגידה מבפנים. אותו ארגון שהוביל

סרטונים:

חדשות ועדכונים

אירועים קרובים

0
נשמח לתגובה שלך.x