הנתונים נטענים…

נסגרה התלונה נגד השופט שסייע לכאורה לבנו בחקירה על סחיטה

חשיפה: נציבות הביקורת על שופטים לא תערוך בדיקה בנושא השופט שלכאורה היה מעורב בחקירת בנו בפרשיית הסחיטה של עמוס לוזון

שתפו:

לקראת הדיון בועדת החוקה, חוק ומשפט בנוגע לתפקיד נציבות הביקורת על שופטים, תנועת אם תרצו מפרסמת כי הנציבות לביקורת על השופטים החליטה לא לערוך בדיקה ובירור בנוגע לשופט שלכאורה היה מעורב בחקירה של בנו בפרשיית הסחיטה של עמוס לוזון.

כזכור לפני מספר שבועות פורסם בערוץ 13 כי "כי שופט שבנו הקטין נחקר בפרשת הסחיטה באיומים של עמוס לוזון נכח בחדר החקירות ואף שוחח עם מפקד ימ"ר מרכז".
בפנייתה לנציבות ציינה אם תרצו כי "פרשיות אלו לא רק חמורות בפני עצמן, אלא פוגעות באופן חמור ביותר באמון הציבור במערכת המשפט, שגם כך מצוי במוקד הדיון הציבורי. בנסיבות האלה חשיבות הטיפול עולה שבעתיים.

 

לאור הפרסומים הדרמטיים והתבטאויות של בכירים במשטרה כנגד פעולות השופט, אנו פונים אליך על מנת שתבצע באופן מידיי בדיקה ובירור הנושא ולמצות את הדין אל מול השופט ומעשיו הלא תקינים."

בתגובת הנציבות נכתב כי "הנציבות אינה עורכת בדיקות ובירורים בנושא העולה ממכתבך".

בתגובה נמסר מתנועת אם תרצו:

"סגירת התלונה על ידי הנציבות ואי הטיפול רק מעצימות את חוסר האמון הציבורי במערכת המשפט. במקום לטפל באירוע באופן מקצועי ונחוש הנציבות החליטה להתעלם. ככה לא מחזירים את אמון הציבור במערכת המשפט."

לנוסח המכתב שנשלח לחצו כאן

שתפו:

0 0 הצבעות
דירוג המאמר
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 תגובות
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות

פרסומים אחרונים:

מפלסטיניזם – לציונות ערבית

הרצאה נוספת ברצף ההרצאות של ׳אם תרצו׳, עם הרצאה מרתקת! של: ד״ר עינת וילף, על ציונות, ערבים וחזון. עתיד מדיניות החוץ והביטחון של מדינת ישראל!

פרויקטים אחרונים:

פרויקט הדגל הלאומי מניפים ריבונות!

מניפים ריבונות! הצטרפו עכשיו לפרויקט הדגל הלאומי חברים יקרים, בשבועות האחרונים אנחנו עושים היסטוריה ביהודה, שומרון ובנימין. במקום שהיהודים יפחדו לנסוע בכבישים, אנחנו זוקפים קומה

האלוף זיני העם איתך!

זה לא חקירה, זה רדיפה! הצטרפו לעצומת התמיכה באלוף זיני ראש השב"כ לא להיכנע ללחצים. האלוף זיני העם איתך!

אחים לנשק

אחים לנשק מדברים על בגידה מבפנים?! הם הראשונים שחייבים לחקור אותם! בשבועות האחרונים אחים לנשק ממלאים את הארץ בשלטים על בגידה מבפנים. אותו ארגון שהוביל

סרטונים:

חדשות ועדכונים

0
נשמח לתגובה שלך.x