הנתונים נטענים…

חשפנו ניסיון של ארגון "סנט איב" לגייס פלסטינים

שתפו:

חוקרי האגף חשפו ניסיון של ארגון "סנט איב" לגייס פלסטינים שינצלו את פקיעת תוקף חוק מניעת איחוד משפחות

מתן פלג, יו"ר תנועת אם תרצו, אמר בתגובה לניסיון של "סנט איב" לגייס פלשתינים שינצלו את פקיעת תוקף חוק מניעת איחוד משפחות, כי "אנו קוראים לכל חברי הכנסת המכנים את עצמם 'ציוניים' ושכביכול טוענים שעתידה של ישראל כמדינה יהודית חשוב להם – לעצור מיידית את הסחבת, לגלות אחריות בנושא חוק האזרחות ולהצביע בעד נוסח מוסכם. המפולת בדרך אם נבחרי הציבור שלנו לא יתעשתו".

ועל זה מתן פלג, יו"ר תנועת אם תרצו, אמר בתגובה לניסיון של "סנט איב" לגייס פלשתינים שינצלו את פקיעת תוקף חוק מניעת איחוד משפחות, כי "אנו קוראים לכל חברי הכנסת המכנים את עצמם 'ציוניים' ושכביכול טוענים שעתידה של ישראל כמדינה יהודית חשוב להם – לעצור מיידית את הסחבת, לגלות אחריות בנושא חוק האזרחות ולהצביע בעד נוסח מוסכם. המפולת בדרך אם נבחרי הציבור שלנו לא יתעשתו".

שתפו:

0 0 הצבעות
דירוג המאמר
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 תגובות
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות

פרסומים אחרונים:

פרויקטים אחרונים:

הקרקס של יצחק עמית!

עוד 9,000 ש"ח אנחנו עולים עם מודעה נוספת בעיתונים – עזרו לנו להשמיע את קול העם! בשבוע שעבר, איילת שקד, שישבה עם מנסור עבאס מהאחים

פרויקט הדגל הלאומי מניפים ריבונות!

מניפים ריבונות! הצטרפו עכשיו לפרויקט הדגל הלאומי חברים יקרים, בשבועות האחרונים אנחנו עושים היסטוריה ביהודה, שומרון ובנימין. במקום שהיהודים יפחדו לנסוע בכבישים, אנחנו זוקפים קומה

סרטונים:

חדשות ועדכונים

0
נשמח לתגובה שלך.x