בעקבות חשיפת אם תרצו נעצר חשוד שהסית לרצח שוטר שירה במחבל

בעקבות החשיפה הבלעדית של אגף המחקר בערבית של תנועת "אם תרצו" נעצר חשוד בהסתה לרצח שוטר שירה במחבל

שתפו:

בעקבות חשיפת אגף המחקר בשפה הערבית של תנועת "אם תרצו" כי בעמוד בעל תפוצה נרחבת ומזוהה עם החמאס מסיתים לרצח בשוטר ישראלי, נעצר חשוד ערבי באיומים לרצח השוטר.

כזכור, דף הפייסבוק הפופולרי, שמזוהה עם ארגון הטרור חמאס פרסם את תמונתו של השוטר שחיסל את אחד המחבלים שדקרו שוטר אחר בהר הבית. בתמונה השוטר הוקף בעיגול, במטרה לסמנו כדי לסגור איתו חשבון ולהביא למותו. בתגובות לפוסט נכתבו מסרי איום והסתה לפגיעה בשוטר.

בכתבה בה דווח על מעצר החשוד אמר תום ניסני, ראש אגף המחקר בערבית כי "מי שמאיים על אזרחים ועל שוטרים צריך למצוא עצמו מאחורי סורג ובריח. הגיע הזמן להחלת ריבונות בהר הבית כמו בכל מקום אחר בישראל ולהפעיל לחץ על רשתות חברתיות איסלאמיסטיות שבאופן קבוע מסיתות לאלימות כנגד שוטרים ומתפללים יהודים".

 

שתפו:

פרסומים אחרונים:

עצרת ענק זה או בג"ץ או העם!

הגיע הזמן שתהיה לממשלה הנבחרת את הכוח לבצע את הדברים המותרים לה בחוק! ללא הפרעה של פקידים! הציבור הלאומי יוצא מהבית וצועק: הגיע זמן משילות!

פרויקטים אחרונים:

עם כלביא – תורמים לעורף🇮🇱

תנועת אם תרצו פותחת בגיוס המונים לטובת רכישת ציוד לשהייה ממושכת במקלטים שכולל: ציוד לינה, מזרנים, שרפרפים, פנסים, מוצרי היגיינה, ערכות פנאי לילדים ועוד

מחזירים את הקול לעם

יערה זרד, אראל סג"ל, ינון מגל ויותם זמרי, כבר מבינים כמה חשוב שאם תרצו תמשיך להיות הקול שלכם – בכל מקום שבו מתקיים המאבק הציוני.

סרטונים:

חדשות ועדכונים

אירועים קרובים

נא בדוק את החיבור שלך לאינטרנט