הנתונים נטענים…

חשיפה: איומים על אלופת ישראל בכדי שלא תייצג את המדינה בחו"ל

אגף המחקר בערבית של תנועת "אם תרצו" חשף ניסיונות לאיים על אלופת ישראל בכדי שלא תייצג את המדינה בחו"ל

שתפו:

אגף המחקר בערבית של תנועת "אם תרצו" חשף כי הארגון הערבי "חיראק חיפה" מאיים על הספורטאית חנין נסאר, אלופת ישראל בקפיצה לגובה כדי שלא תייצג את ישראל בתחרויות בחו"ל. חנין לא נכנעת לאיומים וללחצים שמטילים עליה חברי הארגון ומתכוונת לייצג את ישראל בתחרויות. למעשה, כבר בסוף השבוע יצגה את המדינה באליפת אירופה.

אגף המחקר בערבית בתנועת "אם תרצו" מסר כי: "מדובר בחציית קו אדום. במקום שארגוני נוער ערבים יקדמו מסרים של דו-קיום והשתלבות, הם בוחרים ללכת שבי אחר סיסמאות ריקות של בדלנות, שנאה וחרם. אנו שולחים ברכת הצלחה לנסאר ומאחלים לה להמשיך לשבור שיאים ולהגשים את חלומה באמצעות האתלטיקה. היא התקווה לבניית גשר לדו-קיום והשתלבות אמתית של כלל המגזרים בחברה הישראלית".

חניןנסאר1

ברשתות החברתיות החלו לחזק את חנין ולהביע בה תמיכה על החלטתה ואיחולי הצלחה לקראת התחרויות העתידיות. בהם גם פעילי תנועת אם תרצו שהעלו עשרות תמונות לרשתות החברתיות כשהם מחזיקים בכרזה המאחלת הצלחה לחנין בערבית, עברית ואנגלית.

חניןנסאר3

בסוף השבוע חנין נסאר התייחסה לאירועים כשהיא גם מתייחסת לניסיונות להניא אותה מלייצג את ישראל אם הצעות לחיבור לקבוצות אחרות וספונסורים שונים. חנין הבהירה שהיא מתכוונת להמשיך לייצג את ישראל ושלא ניתן לקנות אותה.

חניןנסאר2

שתפו:

0 0 הצבעות
דירוג המאמר
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 תגובות
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות

פרסומים אחרונים:

פרויקטים אחרונים:

פרויקט הדגל הלאומי מניפים ריבונות!

מניפים ריבונות! הצטרפו עכשיו לפרויקט הדגל הלאומי חברים יקרים, בשבועות האחרונים אנחנו עושים היסטוריה ביהודה, שומרון ובנימין. במקום שהיהודים יפחדו לנסוע בכבישים, אנחנו זוקפים קומה

תורמים קמחא דפסחא עבור ציוד לחיילים

הלוחמים שומרים עלינו – אנחנו דואגים להם לציוד! חברים יקרים, בשבועות האחרונים לוחמים רבים גויסו למילואים כולל כמה מצוות התנועה. אנו מקבלים פניות רבות מהשטח

אל תתנו לבג"ץ לסתום לכם את הפה

חברים יקרים, בג"ץ מנסה להשתיק את עם ישראל ואנחנו צריכים אתכם! שופטי בג"ץ קיבלו החלטה הזויה לא להכניס קהל לדיונים ע"פ שיקול דעתם. החלטה מופקרת

סרטונים:

חדשות ועדכונים

0
נשמח לתגובה שלך.x