הנתונים נטענים…

מבצע "מעיל לכל לוחם" מגיע לשומרון – מחלקים מעילים ללוחמים ברחלים

שתפו:

הגענו עם הצוות שלנו לרחלים שבשומרון, לחלק מעילים שקיבלנו כתרומה ללוחמים.

היה מרגש לראות את השמחה של הלוחמים כשקיבלו את המעילים והבגדים החמים לקראת החורף. חשוב לנו לתת יד ולסייע לחיילים היקרים ששומרים עלינו.

הלוחמים ברחלים עושים עבודה ברוכה וחשובה מאוד בהגנה על הישובים ביהודה ושומרון. אנחנו גאים לתמוך בפעילותם ולסייע להם ככל שניתן. נמשיך להגיע ולחלק ציוד חיוני לחיילים, במיוחד בימים קשים אלו של מלחמה.

אנחנו קוראים לכל מי שיכול לתרום ולסייע – להצטרף למאמץ! יחד נוכל להביא סיוע ללוחמים: תורמים לצה״ל לנצח!

שתפו:

0 0 הצבעות
דירוג המאמר
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 תגובות
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות

פרסומים אחרונים:

מפלסטיניזם – לציונות ערבית

הרצאה נוספת ברצף ההרצאות של ׳אם תרצו׳, עם הרצאה מרתקת! של: ד״ר עינת וילף, על ציונות, ערבים וחזון. עתיד מדיניות החוץ והביטחון של מדינת ישראל!

פרויקטים אחרונים:

פרויקט הדגל הלאומי מניפים ריבונות!

מניפים ריבונות! הצטרפו עכשיו לפרויקט הדגל הלאומי חברים יקרים, בשבועות האחרונים אנחנו עושים היסטוריה ביהודה, שומרון ובנימין. במקום שהיהודים יפחדו לנסוע בכבישים, אנחנו זוקפים קומה

האלוף זיני העם איתך!

זה לא חקירה, זה רדיפה! הצטרפו לעצומת התמיכה באלוף זיני ראש השב"כ לא להיכנע ללחצים. האלוף זיני העם איתך!

אחים לנשק

אחים לנשק מדברים על בגידה מבפנים?! הם הראשונים שחייבים לחקור אותם! בשבועות האחרונים אחים לנשק ממלאים את הארץ בשלטים על בגידה מבפנים. אותו ארגון שהוביל

סרטונים:

חדשות ועדכונים

0
נשמח לתגובה שלך.x