אחותו של ניב בוחבוט שנפגע בפיגוע כותבת על הארגונים השתולים שהגנו על מחבל בבית המשפט וחוסר ההרתעה

שתפו:

עודד פלר וסאוסן זאהר הם רק שניים מסוללת עורכי הדין שעומדים להגנתו של המחבל השפל עלאא זיוד שפגע באחי וניסה לרצוח אותו וחיילת נוספת. ונחשו מה?! גם כבוד חבר הכנסת הנכבד ג'אמל זחאלקה נעמד לצידו של המחבל הנתעב- כל אלו היום הגיעו לבג"צ- בית הדין הגבוה לצדק. צדק? בעבור מי נעשה צדק? עבור נפגעי פעולות האיבה או בעבור מחבלים? הסוללה שהגיעה כמובן ממומנים על ידי "האגודה לזכויות האזרח" ו "עדאללה" שני ארגונים שנתמכים על ידי הקרן החדשה לישראל. בעתירתם המשותפת בבג"צ נגד המדינה שמבקשת לשלול את אזרחות המחבל- אזרח ישראלי.
כשראיתי את המחבל היום צוחק מול משפחתי ללא טיפת חרטה- מגולח, מסופר, משוחח עם בני משפחתו הבנתי שאולי המסר המועבר למחבלים לא חד ונחוש כפי שצריך.לדאבון ליבי, באפשרות לקיים דיונים מסוג אלה בבית המשפט בחסות ארגונים, מימון וסוללת עורכי דין שאחי רק יכול לחלום עליהם, מאפשרת לאותם מפגעים להתל שוב ושוב ברשות השופטת דרך עתירות המוגשות השכם והערב.
אז היום החלטת בג"צ הייתה לקיים דיון נוסף בעניין- הרי למי זה קריטי שישנם פצועים שמתקשים לשקם את חייהם? יותר חשוב לנו לתת למחבל לעתור שוב ושוב, ובאותו הזמן להמשיך ולזכות הוא ומשפחתו לקצבאות וזכויות של האזרח מהשורה הראשונה.לא ננוח עד שהצדק יעשה ואזרחותו של המחבל השפל תישלל! בתוך אי השפיות הזו ומחול השדים יש תנועה שמנסה לשמור על איזון, שמלווה ותומכת שבעיקר שם בעבור כל מי שרק צריך "אם תרצו" שמה- שאת עשייתה עבורנו אי אפשר להסביר במילים.
לכל אזרח במדינה הזו ( ללא הבדל של גזע דת או לאום) לצד זכויותיו קיימות חובות, אחת מהן היא חובה משמעותית וחשובה- חובת שמירת האמונים למדינה שבאה לביטוי גם בחובה שלא לקיים בה פעילות טרור- עלאא זיוד חטא בהתנהגותו וברצונו לרצוח על רקע לאומני ולכן ראוי שאזרחותו תישלל לאלתר!
חפצי ומקדשי חיים אנחנו, לא זה מה שישבור אותנו או ישנה את רוחנו!

נכתב על ידי לירז בוחבוט שאחיה נפצע בפיגוע בצומת גן שמואל

שתפו:

0 0 הצבעות
דירוג המאמר
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 תגובות
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות

פרסומים אחרונים:

דרוש/ה רכז/ת שטח לתנועת אם תרצו

רוצה להיות אושיית רשת משפיעה? אוהב/ת מצלמה ורשתות חברתיות? אכפת לך ממדינת ישראל, ולא מפחד/ת להביע את דעתך? *בוא/י להיות רכז/ת השטח של אם תרצו!*

דרוש/ה רכז/ת פרויקטים לתנועת אם תרצו

במסגרת התפקיד: ניהול ותפעול פעילות הסברתית ופרסומית עבודה מול פעילים ומתנדבים הובלת משימות שטח ולוגיסטיקה עבודה דינמית בסביבה ציבורית משתנה דרישות התפקיד: הזדהות עם ערכי

NATCON ירושלים 2026 — כנס השמרנות הלאומית בבנייני האומה, 6–8 באוקטובר

NATCON ירושלים 2026: כנס השמרנות הלאומית בבנייני האומה

ועידת השמרנות הלאומית NATCON — החממה האינטלקטואלית שעיצבה מדיניות ימין בממשלות בארצות הברית ובאירופה זה יותר מעשור — מגיעה לישראל. הכנס יתקיים בירושלים ב־6–8 באוקטובר 2026, בין שני מחזורי בחירות גורליים שיקבעו את עתיד המערב, ויאפשר מפגש עם מנהיגי המחנה השמרני־לאומי בעולם.

פרויקטים אחרונים:

קמפיין דרישה לפצ״ר: חקר הדלפת סרט NAZA

זהו עמוד קמפיין ופעולה ציבורית הקורא לפצ״ר לפתוח בחקירה בעקבות סרט NAZA — לא כתבת חדשות, אלא יוזמה לשליחת מייל ודרישה רשמית. לרקע החדשותי ולפרטי

גרפיקה על שקיפות ומימון ייצוג הפצ״רית

מי מממן את ייצוג הפצ"רית?

לפני כמעט שנה שלחנו בקשת חופש מידע רשמית לצה״ל: כמה מכספי המסים הולכים לעורכי הדין הפרטיים, אילו הסכמים נחתמו ומי אישר את המימון. צה״ל ביקש

שומרים על טוהר הבחירות

בואו להיות מפקחים בקלפי יחד נוודא שהקול הציוני נספר. ב19.08 נפתחת ההרשמה לתפקיד מפקחי טוהר הבחירות. חייבים אתכם שם. הרשמו כאן בטופס שנעדכן אתכם מיד

סרטונים:

חדשות ועדכונים

0
נשמח לתגובה שלך.x